Konkurs za najbolju knjigu IA Nova POETIKA !!!

13.11.2013 01:15

Dragi naši Autori,

 

IA Nova POETIKA raspisuje konkurs za najbolju knjigu poezije i najbolju knjigu proze, objavljenu u periodu između dva sajma knjiga u Beogradu. Sva izdanja objavljena pod etiketom Nova POETIKA, od 01.11.2013. do 01.09.2014. imaju pravo konkurisati...

Sva dela objavljena na jezicima našeg govornog područja (srpski, hrvatski, bošnjački...), pisana latiničnim ili ćiriličnim pismom mogi učestvovati na konkursu.

    Izdanja kojima se konkuriše nisu žanrovski ograničena.

Redakcija IA Nova POETIKA će rezultate konkursa objaviti 15.09.2014., a autori najbolje proglašenih izdanja (poetskog i proznog)  dobiće pravo na objavljivanje svog narednog izdanja, pod etiketom Nova POETIKA. Kompletne troškove izdanja, u tiražu od 300 primeraka (za izdanje knjige poezije u ediciji U JEDNOM DAHU) i 500 primeraka (za izdanje knjige proze u ediciji ROMANI novele PRIČE) snosiće izdavač IA Nova POETIKA.

Nagrada za nagrađene knjige može biti zamenjena (na zahtev nagrađenog autora) i umesto objavljivanja knjige postati novčana:
- za najbolju knjigu poezije 300 eura
- za najbolju knjigu proze 500 eura

Knjige koje budu proglašene najboljima će biti promovisane, u specijalnim terminima na predstojećem sajmu knjiga u Beogradu, oktobra 2014.

Napomena:

Konkurs je raspisan za autore Nove POETIKE koji su objavili (ili će objaviti) svoju knjigu u izdavačkoj kući Nova POETIKA u periodu od 01.11.2013. do 01.09.2014. Dakle, sva dela koja budu objavljena, pod našom etiketom, automatski učestvuju na konkursu, a prvonagrađeni će dobiti sledeće izdanje o našem trošku ili tu opciju zameniti za novčanu nagradu...

 

Detaljnije o mogućnostima objavljivanja OVDE

ili na: bazapoetika@gmail.com

 

—————

Назад



https://cms.novapoetika.webnode.com