Nova POETIKA je nastala  kao ideja o spajanju kreativnih svetova svih koji, u onome što imaju da kažu, nisu ograničani  ni politički, ni nacionalno, niti na bilo koji drugi način.

Osnovana kao agencija za profesionalne izdavačke i promoterske delatnosti, a pre svega kao prostor za multikulturalnu komunikaciju i saradnju umetnika i institucija na prostorima ex-Yu, kao iz Evrope i Sveta, Nova POETIKA je hrabro dosledna ideji da je u savremenom društvu neophodno razvijati multikulturalnu komunikaciju na svim nivoima, a pre svega na polju kulture i umetnosti. 

Nova POETIKA je nastala kao posledica višedecenijskih iskustava članova naše redakcije u poslovima izdavaštva, promovisanja umetnosti, organizovanja kulturnih događaja i dizajnerskim poslovima...

Nova POETIKA sarađuje sa institucijama i pojedincima koji stvaraju i razmišljaju bez pomenutih ograničenja...

 

Izdavačka produkcija Nova POETIKA objedinjuje poslovanje dve izdavačke agencije: Izdavačku i promotersku agencija Nova POETIKA i Izdavačka agencija Nova POETIKA - ARGUS BOOK&MAGAZINES, iz Beograda. Prvi poslovni prijatelj i stalni saradnik naše produkcije je Izdavačko-štamparsko preduzeće NAUČNA KMD, iz Beograda.

 

Nova POETIKA s radošću prima u zagrljaj sve koji ne priznaju granice lokalnog, nacionalnog, političkog, klanovskog ili bilo kog doktrinarnog sistema koji stoji na putu slobodnoj, altruističnoj i kreativnoj misli.

 

Profesionalno i stručno obavljamo sve izdavačke, promoterske i štamparske usluge!

 https://cms.novapoetika.webnode.com